usi garaj focsani vrancea usi garaj focsani vrancea usi garaj focsani vrancea
USI GARAJ • Focsani, Vrancea
Societatea noastra ofera o gama variata de usi de garaj:
- usi de garaj rulou;
- usi de garaj sectionale.

Optional, usa poate fi echipata cu actionare prin telecomanda, bariera electro-optica, intrerupator cu cheie, centrala cu unul sau cu doua canale, avertizor luminos, profil cu fante pentru aerisire sau profil transparent pentru iluminare. Sistemele de comanda si control ale usilor se pot interconecta la sistemul de management al cladirii. In plus, cu ajutorul unei singure telecomenzi se pot controla atat usa garajului, cat si poarta de acces in curte.

Sitemul suporta configurari multiple precum: actionare electrica de la distanta prin intermediul unei telecomenzi al carei cod nu poate fi clonat, sistem de siguranta la ruperea arcurilor, sistem de siguranta impotriva prinderii degetelor intre panouri, sistem de securitate impotriva tentativelor de intrare prin efractie, sistem de siguranta de tip “safety edge”, sistem de siguranta cu celule fotoelectrice, posibilitatea deschiderii de urgenta in cazul unei pene de curent. Lantul nu necesita intretinere, nu trebuie uns, prin urmare, nu exista pericolul aparitiei petelor de ulei. Sistemul este garantat pentru un numar de 15 000 / 25 000 de cicluri.

Va asteptam la sediul nostru din Focsani pentru a va prezenta oferta completa, beneficiile suplimentare ale fiecarui sistem, perioada de garantie si portofoliul de lucrari.

Echipa OMEGA Automatizari Focsani, Vrancea
PRO OMEGA DESIGN S.R.L.
Adresa: Bd. Unirii, nr 1, bloc A5
(vis-a-vis Comcereal)
Focsani, Vrancea - Google maps

Tel./Fax: 0237 231.444
Mobil: 0728 912.152
Mobil: 0722 347.155
E-mail: office@proomega.ro