porti culisante focsani vrancea porti culisante focsani vrancea porti culisante focsani vrancea porti culisante focsani vrancea
PORTI CULISANTE • Focsani, Vrancea
Societatea noastra va ofera o gama variata de automatizari porti culisante:
- porti culisante;
- porti liniare cu ghidaje la sol;
- porti premium liniare cu ghidaje la sol.

Dimensiunea recomandata a unui porti culisanta este de pana 6 m latime si greutate maxima 400 Kg pentru solutii standard si de pana 12 m latime pentru solutiile premium.
Mentionam ca instalarea corespunzatoare a portilor culisante (porti liniare) nu necesita margine de siguranta, dar necesita respectarea unor norme speciale de constructie a stalpilor de sustinere.

In cazul unei pene de curent, motoarele se pot debloca si bloca manual, in orice pozitie este lasata usa. Sitemul suporta configurari multiple precum: folosire pietonala, inchidere automata, stabilirea comportamentului la intalnirea unui obstacol (poarta se poate deschide partial sau complet). Acest lucru ofera siguranta si confort familiei dumneavoastra.

Va asteptam la sediul nostru din Focsani pentru a va prezenta oferta completa, beneficiile suplimentare ale fiecarui sistem, perioada de garantie si portofoliul de lucrari.

Echipa OMEGA Automatizari Focsani, Vrancea
PRO OMEGA DESIGN S.R.L.
Adresa: Bd. Unirii, nr 1, bloc A5
(vis-a-vis Comcereal)
Focsani, Vrancea - Google maps

Tel./Fax: 0237 231.444
Mobil: 0728 912.152
Mobil: 0722 347.155
E-mail: office@proomega.ro