porti batante focsani vrancea porti batante focsani vrancea porti batante focsani vrancea porti batante focsani vrancea
PORTI BATANTE • Focsani, Vrancea
Societatea noastra ofera o gama variata de automatizari porti batante:
- porti batante de pana la 2,5 m latime;
- porti batante de pana la 5 m latime;
- porti batante "ingroate".

Mentionam ca instalarea corespunzatoare a portilor batante necesita respectarea unor norme speciale de constructie a stalpilor de sustinere si a spatiului de manevra. Nerespectarea acestora poate conduce la scaderea perioadei de viata si la imposibilitatea configurarii unor beneficii ale sistemului de automatizare.

Portile batante pot instala cu unul sau doua brate, cu deschidere pe stanga sau pe dreapta. Sistemul dispune de iesiri si intrari pentru conectare: lampa de avertizare, celula fotoelectrica, "safety edge", yala electromagnetica si suporta configurari multiple precum: folosire pietonala, inchidere automata, stabilirea comportamentului la intalnirea unui obstacol (poarta se poate deschide partial sau complet).

Configurarea unui sistem de automatizari porti batante se realizeaza in functie de preferintele beneficiarului si de particularitatile locatiei, motiv pentru care va recomandam sa ne contacatati inainte de inceperea constructiei portii.

Va asteptam la sediul nostru din Focsani pentru a va prezenta oferta completa, beneficiile suplimentare ale fiecarui sistem, perioada de garantie si portofoliul de lucrari.

Echipa OMEGA Automatizari Focsani, Vrancea
PRO OMEGA DESIGN S.R.L.
Adresa: Bd. Unirii, nr 1, bloc A5
(vis-a-vis Comcereal)
Focsani, Vrancea - Google maps

Tel./Fax: 0237 231.444
Mobil: 0728 912.152
Mobil: 0722 347.155
E-mail: office@proomega.ro