automatizari
OMEGA AUTOMATIZARI • Focsani, Vrancea
Incepand din 2010, oferta societatii noastre de tamplarie PVC este completata cu o noua oferta: o gama completa de echipamente din domeniul automatizarilor.

Calitatea premium a produsului final este datorata nivelului ridicat de pregatire in acest domeniu si posibilitatii de a monta diverse echipamente pe profilul de tamplarie direct din atelier. Noi nu adaptam montajul la tamplaria existenta, ci corelam proiectul de automatizari cu cel al tamplariei astfel incat dvs sa va puteti bucura o perioada cat mai lunga de ambele investitii fara sa apelati la serviciile de garantie si post garantie.

In situatia in care intentionati sa va instalati un sistem de automatizari, sfatul nostru este sa includeti inca de la inceput in proiectul de constructie (sau de amanejari) si cerintele specifice ale unui astfel de sistem pentru a elimina anumite cheltuieli de montaj si pentru a putea obtine confortul dorit.

Va asteptam la sediul nostru din Focsani pentru a va prezenta oferta completa, beneficiile suplimentare ale fiecarui sistem, perioada de garantie si portofoliul de lucrari.

Echipa OMEGA Automatizari Focsani, Vrancea
PRO OMEGA DESIGN S.R.L.
Adresa: Bd. Unirii, nr 1, bloc A5
(vis-a-vis Comcereal)
Focsani, Vrancea - Google maps

Tel./Fax: 0237 231.444
Mobil: 0728 912.152
Mobil: 0722 347.155
E-mail: office@proomega.ro